WANNEER elk project
een WARE Love Game WORDT.

Aanleg en onderhoud van tennisvelden met bekleding naar ieders budget. Professionele renovatietechniek. Hardcourts: snel, degelijk en eenvoudig; Afsluitingen en toebehoren

aanleg nieuwe terreinen

All-in service in eigen beheer, meewerkend zaak- voerder. Levering & plaatsing van alle toebehoren. Hoogwaardige afsluitingen alsook integratie van uw

project in de bestaande of nieuw aan te leggen tuin. Consulteer onze courtgids op deze pagina, Classic, Basic, Comfort en Master.

Bekijk onze realisaties

renovatie TERREINEN

Ook renovatie van bestaande terreinen nemen wij graag voor onze rekening, professionele renovatietechniek, snel, degelijk en eenvoudig binnen korte termijn realiseerbaar.

Vraag nu uw offerte aan

ONDERHOUD

Jaarlijks verzorgt GOOVAERTS Sports het onderhoud van een honderdtal gravelterreinen, dit zowel voor clubs als privéterreinen. Voor hardcourts bestaat eveneens de mogelijkheid om en 5 –jarige onderhoudsovereenkomst af te sluiten, graag informeren wij u hierover.

Voorjaarsonderhoud gravelbanen

Het voorjaarsonderhoud van gravel sportvelden is een must. Sommigen doen dit in eigen beheer, wat een hele slopende klus is. Wij beschikken over gespecialiseerd en ervaren personeel die de nodige kennis in huis hebben om uw sportveld terug in de oorspronkelijke staat te brengen.

Onderhoud Basic

Het onderhoud van rubbere sportvelden (chevron, tartan, epdm, techten) is erg belangrijk voor wat betreft de verlening van de levensduur en de mate van waterdoorlatendheid en of bespeelbaarheid.

Onderhoud Comfort

Het onderhoud voor poreuze hardcourt banen is erg belangrijk voor wat betreft de verlening van de levensduur en de mate van waterdoorlatendheid. Bij het gebruik van de tennisbaan komt er vuil en balpluis in de poriën. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en algen.

Vraag nu uw offerte aan

realisaties

Laat u overtuigen door onze fotogalerij met recente realisaties, hierin treft u ongetwijfeld een aantrekkelijk project aan dat uw voorkeur wegdraagt voor uw eigen toekomstige speelterrein.

De afgebeelde projecten omvatten zowel nieuw aangelegde als renovatieprojecten verspreidt over het gehele land. Classic, Basic, Comfort of Master volgens uw wens en budget.

  • Opgebouwd uit lagen gemalen baksteen, geprefereerd door de passionele speler, met zijn gekende voor- en nadelen.

COURTGIDS

Aanleg en onderhoud van tennisvelden met bekleding naar ieders budget. Professionele renovatietechniek. Hardcourts: snel, degelijk en eenvoudig. Afsluitingen en toebehoren

neem vrijblijvend contact op
Wenst u meer info, een offerte of afspraak? Wij komen gerust eens praten.